Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g28g26kcal5.3g0g0.3g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g28g25kcal3.5g0.3g0.8g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g37g13kcal0.6g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 19g5.6kcal0.2g1g0g0.4g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g7.5g13kcal1.3g0.1g0.7g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g201kcal22g8.8g7.4g1.2g
Valittu annoskoko177g101kcal11g4.4g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna89g50kcal5.5g2.2g1.9g0.3g
Arvot/100g100g57kcal6.2g2.5g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920