Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl11g38kcal1.6g6.3g0.8g1.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Maitojauhe rasvaton 2.3g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)26g50kcal6.6g0g2.6g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g6.6g6.6kcal0.3g1.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa19g56kcal4.3g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g639kcal36.6g48.2g32.8g5g
Valittu annoskoko177g319kcal18.3g24.1g16.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna89g160kcal9.2g12.1g8.2g1.3g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.6g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253