Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 24g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g35g12kcal0.3g2.3g0.2g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g26g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)13g4.5kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g87kcal2g12.6g3g1.4g
Valittu annoskoko178g44kcal1g6.3g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna89g22kcal0.5g3.2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921