Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)85g27kcal2.5g4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g127kcal0g0g14.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g42g142kcal6.9g21.2g3.2g5.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 31g94kcal2.7g17.2g0.6g4.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.6g15kcal1.3g0.3g0.9g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g810kcal26.8g85.4g37.6g23g
Valittu annoskoko178g405kcal13.4g42.7g18.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna89g203kcal6.7g21.4g9.4g5.8g
Arvot/100g100g228kcal7.5g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528