Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g33g57kcal6.6g0g3.3g0g
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Ohrasuurimo 8g26kcal0.7g5g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 19g6.4kcal0.6g0.9g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 12g19kcal0.3g0.3g1.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g272kcal18g21.8g11g4.8g
Valittu annoskoko178g136kcal9g10.9g5.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna89g68kcal4.5g5.5g2.8g1.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g6.1g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363