Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g999g1698kcal189.8g0g99.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g7.5g26kcal0.7g5.7g0.2g0g
Katkarapu 499g342kcal72.1g0g5.5g0g
Pekoni, paistettu 250g1286kcal41.1g0g126.6g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Timjami 2g5.6kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Chili mausteseos, Old El Paso7.5g21kcal0.6g3.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g6784kcal610g23.6g465.8g4g
Valittu annoskoko1770g3392kcal305g11.8g232.9g2g
Annoskoko puolitettuna885g1696kcal152.5g5.9g116.5g1g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313