Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g11g44kcal0.3g2.3g3.8g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g15g38kcal1.7g0.5g3.3g0.2g
Chilikastike original, Felix23g20kcal0.4g3.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Paprika punainen 98g29kcal0.9g4.4g0.4g1.9g
Persilja 23g6.2kcal0.3g0.2g0g1.8g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Chili mausteseos, Old El Paso2.3g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g240g528kcal28.8g6.2g43.2g0.5g
Makaroni, keitetty, suolaton 75g74kcal2.3g15g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g1962kcal83.4g155.6g105.4g26.6g
Valittu annoskoko1770g981kcal41.7g77.8g52.7g13.3g
Annoskoko puolitettuna885g491kcal20.9g38.9g26.4g6.7g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030