Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha583g967kcal110.7g0g58.3g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kidneypapu, suolaliemessä280g308kcal21.8g50.3g1.4g22.4g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g245g191kcal12.5g28.1g2.9g12.2g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g583g146kcal7.6g24.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3542g3466kcal307g212.6g151.2g71.6g
Valittu annoskoko1771g1733kcal153.5g106.3g75.6g35.8g
Annoskoko puolitettuna886g867kcal76.8g53.2g37.8g17.9g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502