Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.475g2612kcal4.7g4.7g284.9g0g
Sokeri 404g1638kcal0g403.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g76kcal0g18.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 392g559kcal49g1.2g40.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 463g1589kcal47.2g324.1g5.6g16.2g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g13031kcal204.2g1522g661.4g32.6g
Valittu annoskoko1776g6515kcal102.1g761g330.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna888g3258kcal51.1g380.5g165.4g8.2g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059