Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 720g305kcal70.6g2.9g0.7g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g480g2592kcal48g172.8g177.6g0g
Semper mangoa soseena480g240kcal1g57.6g1.4g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g7054kcal239.2g658.4g359.4g0g
Valittu annoskoko1776g3527kcal119.6g329.2g179.7g0g
Annoskoko puolitettuna888g1763kcal59.8g164.6g89.9g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658