Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)3243g1005kcal58.4g194.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)1081g292kcal14.1g51.9g2.2g18.4g
Kanaliemi laimennettu 901g89kcal2.4g3.9g7.1g0.3g
Herkkusieni 901g143kcal18.9g2.7g3g13.5g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Paprika punainen 451g132kcal4.2g20.3g1.8g8.6g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g3243g2270kcal486.5g0g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8008kcal1176.2g579.2g73.6g81.6g
Valittu annoskoko10000g4004kcal588.1g289.6g36.8g40.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2002kcal294.1g144.8g18.4g20.4g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280