Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g421g59kcal7.7g2.9g1.7g8.4g
Mango (tuore)351g235kcal1.8g53.7g1.1g7.4g
Avokado, kuorittu, kivetön 421g834kcal11.1g3.2g81.6g28.2g
Verigreippi, annos 250g351g182kcal3.2g45.9g0.7g7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g175g1578kcal0g0g175.3g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g53g53kcal0g11g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.5g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g5899kcal48.4g236g521g102g
Valittu annoskoko1778g2950kcal24.2g118g260.5g51g
Annoskoko puolitettuna889g1475kcal12.1g59g130.3g25.5g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037