Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g60g60kcal12.4g0g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 30g8.7kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)1.5g6.3kcal0.1g0.9g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.3g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Punaviini 10g7.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1g8.9kcal0g0g1g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g215kcal27.4g10.6g8.2g3g
Valittu annoskoko178g108kcal13.7g5.3g4.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna89g54kcal6.9g2.7g2.1g0.8g
Arvot/100g100g60kcal7.7g3g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614