Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 70g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Aurajuusto14g48kcal2.8g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g169kcal9g5.2g11.4g3.4g
Valittu annoskoko178g84kcal4.5g2.6g5.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna89g42kcal2.3g1.3g2.9g0.9g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306251