Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)99g110kcal22.7g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Aurajuusto16g56kcal3.3g0g4.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g521kcal55g4.2g31.2g0.6g
Valittu annoskoko179g260kcal27.5g2.1g15.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna89g130kcal13.8g1.1g7.8g0.2g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666