Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 21g183kcal0.3g0g20.6g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g14g49kcal0.9g10.7g0.2g0.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g23g76kcal0.4g0.7g7.9g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g621kcal3.4g23.2g57.4g1g
Valittu annoskoko178g310kcal1.7g11.6g28.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna89g155kcal0.9g5.8g14.4g0.3g
Arvot/100g100g174kcal1g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522