Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g31g228kcal0.3g0.3g25g0g
Siirappi, tumma31g100kcal0g23.1g0g0g
Sokeri 31g127kcal0g31.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Neilikka, annos 4g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai70g246kcal8.4g49.9g1.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g1448kcal20.2g211.8g55.2g4.2g
Valittu annoskoko178g724kcal10.1g105.9g27.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna89g362kcal5.1g53g13.8g1.1g
Arvot/100g100g406kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103132