Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha109g181kcal20.8g0g10.9g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g492kcal48.2g5g31g0.6g
Valittu annoskoko179g246kcal24.1g2.5g15.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna89g123kcal12.1g1.3g7.8g0.2g
Arvot/100g100g138kcal13.5g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689