Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 31g24kcal5.5g0g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 31g11kcal0.3g1.7g0.1g0.9g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g134kcal12.4g7.6g5.2g3.2g
Valittu annoskoko179g67kcal6.2g3.8g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna89g34kcal3.1g1.9g1.3g0.8g
Arvot/100g100g37kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804