Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g30g105kcal5.4g17.7g1.2g1.8g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl42g49kcal9.1g0g1.3g0g
Pekoni (Dulano)19g48kcal3.4g0.6g3.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g30g6kcal0.4g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 4.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 4.1g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 38g13kcal1.1g1.8g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g530kcal40g43.4g21.2g4g
Valittu annoskoko179g265kcal20g21.7g10.6g2g
Annoskoko puolitettuna90g133kcal10g10.9g5.3g1g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360