Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.8g19kcal0g0g2.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.2g0g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g9g7.5kcal1.9g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Oltermanni 17%19g52kcal5.7g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g451kcal32.2g44.2g15.6g2g
Valittu annoskoko179g226kcal16.1g22.1g7.8g1g
Annoskoko puolitettuna90g113kcal8.1g11.1g3.9g0.5g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339