Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha398g660kcal75.6g0g39.8g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g199g270kcal10.3g50.5g2.5g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 995g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.8kcal0.3g0.2g0.6g0g
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu119g150kcal13.1g0.4g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g2273kcal201.8g119.4g107.8g12.8g
Valittu annoskoko1780g1136kcal100.9g59.7g53.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna890g568kcal50.5g29.9g27g3.2g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468