Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1091kcal1.8g0.6g122.3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl301g1023kcal42.1g168.4g20.2g33.1g
Sokeri 128g519kcal0g127.7g0g0g
Mansikka 752g350kcal3.8g63.2g1.5g14.3g
Raparperi 451g152kcal3.1g24.8g0.5g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g6268kcal101.6g769.4g289g107.4g
Valittu annoskoko1782g3134kcal50.8g384.7g144.5g53.7g
Annoskoko puolitettuna891g1567kcal25.4g192.4g72.3g26.9g
Arvot/100g100g176kcal2.9g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557