Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g757g908kcal128.7g12.1g37.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g299g224kcal16.4g35.8g1.5g0g
Hillosipulisäilyke 79g38kcal0.9g7.5g0.1g1.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g79g58kcal3.5g10.2g0.2g0g
Porkkana 146g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Lanttu 225g65kcal2.3g10.4g0.7g4.1g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Rypsiöljy 51g448kcal0g0g50.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g3714kcal313.8g190g182g23.4g
Valittu annoskoko1782g1857kcal156.9g95g91g11.7g
Annoskoko puolitettuna891g929kcal78.5g47.5g45.5g5.9g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457