Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 188g1362kcal2.2g0.8g152.7g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl20g25kcal2.6g0.1g1.6g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1005kcal29.9g205.1g3.5g10.3g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g353g177kcal3.5g42.4g3.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g376g244kcal41.3g15.8g1.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60g39kcal1.9g2.9g2.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3g0.8kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl165g215kcal21.7g0.5g13.7g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 24g91kcal1.3g20.2g0.3g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g8524kcal215.6g875.8g462.2g21.6g
Valittu annoskoko1782g4262kcal107.8g437.9g231.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna891g2131kcal53.9g219g115.6g5.4g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508