Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman720g1224kcal86.4g0g72g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)360g432kcal10.8g14.8g36g0g
Vesi, vesijohtovesi 144g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g90g333kcal12.5g65.3g2.3g3.7g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g270g230kcal8.4g12.4g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g5002kcal285.6g186.2g293.6g7.4g
Valittu annoskoko1782g2501kcal142.8g93.1g146.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna891g1251kcal71.4g46.6g73.4g1.9g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632