JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta850g1275kcal170g0g68g0.9g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Pekoni rasvainen 19g70kcal2.2g0g6.9g0g
Olut, alkoholiton Nikolai186g28kcal0.4g5.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g5.1g15kcal1.5g1.8g0.2g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g5.6g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g3099kcal359.6g76.8g152.6g16.2g
Valittu annoskoko1782g1549kcal179.8g38.4g76.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna891g775kcal89.9g19.2g38.2g4.1g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616