Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1485g162kcal8.3g20.8g1.5g10.4g
Sokeri 108g438kcal0g107.9g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g135g27kcal0g8.8g0g0g
Tilli, tuore 27g8.1kcal1g0.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g1272kcal18.6g275.4g3.4g22g
Valittu annoskoko1782g636kcal9.3g137.7g1.7g11g
Annoskoko puolitettuna891g318kcal4.7g68.9g0.9g5.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041