Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 640g178kcal7.6g26g1.3g13.4g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g320g480kcal54.4g1.3g28.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl24g60kcal2.9g0.4g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3568g1435kcal129.8g55.4g69.6g26.8g
Valittu annoskoko1784g718kcal64.9g27.7g34.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna892g359kcal32.5g13.9g17.4g6.7g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.6g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704