Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 23g10kcal0.4g1.8g0g0.3g
Tomaattimurska 562g165kcal3.1g29.8g1.1g10.7g
Vesi, vesijohtovesi 787g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 270g860kcal65.8g123.3g5.1g24g
Viinietikka 17g3.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3573g2162kcal142.4g323.2g12.8g74.4g
Valittu annoskoko1787g1081kcal71.2g161.6g6.4g37.2g
Annoskoko puolitettuna893g540kcal35.6g80.8g3.2g18.6g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954