Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 749g171kcal4.2g25.9g2.2g10.5g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g45g405kcal0g0g45g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.6kcal0.4g1.4g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore225g23kcal2.5g1.8g0.4g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g1300kcal18.4g74g95.8g31g
Valittu annoskoko1788g650kcal9.2g37g47.9g15.5g
Annoskoko puolitettuna894g325kcal4.6g18.5g24g7.8g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839