Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)810g1094kcal162g0.8g48.6g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl600g510kcal8.4g26.4g42g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.7g0.5g4g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g4444kcal367.6g122.2g274.4g19.2g
Valittu annoskoko1788g2222kcal183.8g61.1g137.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna894g1111kcal91.9g30.6g68.6g4.8g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883