Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1198g1721kcal191.6g0g106.6g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl479g1629kcal9.6g14.4g167.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka90g74kcal3.1g17.1g0.9g0.9g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g6925kcal408.6g82.2g550.4g1.8g
Valittu annoskoko1788g3462kcal204.3g41.1g275.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna894g1731kcal102.2g20.6g137.6g0.5g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502