Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 125g230kcal23.8g0g15g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruskea suuruste, Maizena3.8g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g648kcal48.6g10.4g45.6g0.2g
Valittu annoskoko179g324kcal24.3g5.2g22.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna90g162kcal12.2g2.6g11.4g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912