Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore44g4.4kcal0.3g0.7g0g0.3g
Tomaatti 55g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Paprika keltainen 37g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Fetajuusto Apetina 8 %22g33kcal3.5g0g1.7g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g22g58kcal6.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g238kcal21g9g11.4g3.6g
Valittu annoskoko179g119kcal10.5g4.5g5.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna90g60kcal5.3g2.3g2.9g0.9g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720