Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)68g24kcal1.6g4.5g0g2g
Minimaissi, Eldorado21g5.2kcal0.3g0.5g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)42g10kcal0.4g2.3g0g0.6g
Kidneypapu, suolaliemessä24g26kcal1.8g4.2g0.1g1.9g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g13g35kcal3.7g0.3g2.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 6.3g14kcal0.3g1.1g0.9g0.4g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl2.6g12kcal1.2g0.5g0.4g0.3g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g4.2g8.4kcal0.1g0g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g269kcal18.8g26.8g8.8g10.6g
Valittu annoskoko180g135kcal9.4g13.4g4.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna90g67kcal4.7g6.7g2.2g2.7g
Arvot/100g100g75kcal5.2g7.5g2.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242482