Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g35g60kcal7g0g3.5g0g
Voi 4.6g34kcal0.1g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.9g36kcal0.1g0g4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 44g19kcal1.5g2.1g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima15g60kcal4.4g0g4.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras18g61kcal2.3g12.3g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g576kcal32g36.8g33.4g1.4g
Valittu annoskoko179g288kcal16g18.4g16.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna90g144kcal8g9.2g8.4g0.4g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.3g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594