A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g63g143kcal11.9g0g10.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g26g73kcal5g0g5.7g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g461kcal35.2g5.6g32.8g1.6g
Valittu annoskoko179g231kcal17.6g2.8g16.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna90g115kcal8.8g1.4g8.2g0.4g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306