Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 59g23kcal0.6g4g0.1g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g12g31kcal3.2g0g2g0g
Hunaja 1.6g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g16g9kcal0.1g0.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g152kcal8.6g13.8g6.2g3.4g
Valittu annoskoko179g76kcal4.3g6.9g3.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna90g38kcal2.2g3.5g1.6g0.9g
Arvot/100g100g43kcal2.4g3.9g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111