Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g109g63kcal8.2g5.5g1g0.1g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g11g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.5kcal1.5g0.1g0g0g
Vadelma 44g18kcal0.4g1.8g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g176kcal20.2g14.8g2.6g3.4g
Valittu annoskoko179g88kcal10.1g7.4g1.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna90g44kcal5.1g3.7g0.7g0.9g
Arvot/100g100g49kcal5.6g4.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231