Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g70g16kcal0.3g3.7g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g32g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kurkku, tuore28g2.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki28g23kcal3.7g0.6g0.6g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g4.5g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Salaatti, jäävuori tuore14g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g123kcal10.6g12.6g3.2g2.2g
Valittu annoskoko180g61kcal5.3g6.3g1.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna90g31kcal2.7g3.2g0.8g0.6g
Arvot/100g100g34kcal3g3.5g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511