Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g31g9kcal0.3g1.9g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 7.5g24kcal1.8g3.4g0.1g0.7g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 13g17kcal1.1g2.2g0.3g0.6g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g191kcal16.2g16.2g6g3g
Valittu annoskoko180g95kcal8.1g8.1g3g1.5g
Annoskoko puolitettuna90g48kcal4.1g4.1g1.5g0.8g
Arvot/100g100g53kcal4.5g4.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171413