Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 22g6kcal0.3g0.9g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g16g31kcal2.6g0.1g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g104kcal6.4g8.4g4.6g2g
Valittu annoskoko180g52kcal3.2g4.2g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna90g26kcal1.6g2.1g1.2g0.5g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472