Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 626g477kcal11.8g97g1.3g6.3g
Lenkki, kevyt sininen HK626g1064kcal62.6g62.6g62.6g0.6g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%413g661kcal11.2g11.2g62g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3580g4470kcal174.4g353.6g252.4g18g
Valittu annoskoko1790g2235kcal87.2g176.8g126.2g9g
Annoskoko puolitettuna895g1118kcal43.6g88.4g63.1g4.5g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335