Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 1126g441kcal11.5g79.3g2.3g28.7g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g169g321kcal4.2g5.9g30.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g180g505kcal34.2g0.1g39.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras34g90kcal2.9g17.3g0.3g4.5g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g282g206kcal22.5g22.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3582g3125kcal150.6g250.2g150.8g66.4g
Valittu annoskoko1791g1563kcal75.3g125.1g75.4g33.2g
Annoskoko puolitettuna896g781kcal37.7g62.6g37.7g16.6g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154