KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore1410g2749kcal263.7g0g190.3g0g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kanamuna, paistettu (pirkka)118g259kcal15.4g0.6g21.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro71g22kcal1.5g3g0.4g2.3g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 66g350kcal0.2g0.2g39.5g0g
Piparjuuri, annos 10g2.6g1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.7g2.7kcal0g0g0.3g0g
Viinietikka 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g6857kcal565.8g23g505.6g11.4g
Valittu annoskoko1792g3428kcal282.9g11.5g252.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna896g1714kcal141.5g5.8g126.4g2.9g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715