Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 1171g3702kcal119.3g744.5g12.9g41g
Vesi8027g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 803g312kcal3.5g54.6g4g20.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8027kcal245.6g1598.2g33.8g123.8g
Valittu annoskoko10000g4013kcal122.8g799.1g16.9g61.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2007kcal61.4g399.6g8.5g31g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967