Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Paprikajauhe 3.8g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g150g225kcal40.5g2.3g5.6g0.2g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g225g50kcal2.3g10.1g0g4.5g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g135g34kcal1.4g6.6g0.3g3.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7.1g58.2g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3591g1605kcal111.8g172.8g46.6g30.8g
Valittu annoskoko1796g803kcal55.9g86.4g23.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna898g401kcal28g43.2g11.7g7.7g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271