Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Lohipakaste PIRKKA9g17kcal1.9g0g1g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.7g4.6kcal0g0g0.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g55kcal4.2g1.8g3.4g0g
Valittu annoskoko18g28kcal2.1g0.9g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1.1g0.5g0.9g0g
Arvot/100g100g153kcal11.6g5g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124