Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 5.7g6.8kcal1.3g0g0.2g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.4g2.9kcal0g0.1g0.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g29kcal2.6g1.4g1.4g0g
Valittu annoskoko18g15kcal1.3g0.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.7g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.9g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391